Tostadas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tostadas

Na oleji opečte mleté maso, okořeňte ho koriandrem, kmínem a poduste doměkka. Když se voda odpaří, přidejte podle chuti chilli koření a frijoles refritos (pečené fazole), promíchejte a prohřejte. Tortilly rozložte na plech vyložený pečicím papírem a nahřejte v předehřáté troubě.

POTŘEBUJETE:

■ 400 g mletého masa
■ 1 plechovku pečených fazolí (frijoles refritos)
■ 1 lžičku koriandru
■ ½ lžičky kmínu
■ sůl
■ 1 balíček malých kukuřičných tortill
■ 100 g tvrdého sýra
■ 1 papriku
■ 1 hlávkový salát
■ 200 g zakysané smetany
■ 3 lžíce oleje

Pak na každou dejte lžíci horké náplně, posypte sýrem, drobně nakrájenou paprikou, salátem a přelijte kysanou smetanou (nebo rajčatovou omáčkou).

Text a foto: Blanka a Jiří Poláčkovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.