Uherský fazolový salát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Uherský fazolový salát

Fazole namočte do studené vody a nechte je do druhého dne nabobtnat. Pak je uvařte s bílou cibulí do měkka. Vodu slijte, fazole dejte do mísy a přidejte lžíci oleje, lžíci estragonového octa, lžičku cukru, sůl, pepř a na kolečka nakrájenou červenou a bílou cibuli.

POTŘEBUJETE (na 4 porce):

■ 300 g velkých bílých fazolí
■ 2 bílé cibule a 1 červenou cibuli
■ 1 lžíci oleje
■ 1 lžíci estragonového octa
■ lžičku cukru
■ sůl
■ pepř

Promíchejte a nechte rozležet. Podávejte s pečivem.

Text a foto: Jiří a Blanka Poláčkovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.