Našli raketu: Martin přišel o nohu a ruku, Radim zemřel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Našli raketu: Martin přišel o nohu a ruku, Radim zemřel!

Radim byl táta malého kluka, Radim je v kritickém stavu.
Radim byl táta malého kluka, Radim je v kritickém stavu.  (Foto Aha! – Ivana Žáková a Facebook, koláž Ahaonline.cz )

Silný výbuch otřásl v sobotu večer Vítkovem na Opavsku. V jedné z garáží vybuchla vojenská raketa, kterou tam přivezli bratři Radim K. (†34) a Martin K. (36). Jeden zemřel, druhý má utržené ruce a nohy.

Radim a Martin rádi trávili čas na čtyřkolkách ve vojenském výcvikovém
prostoru Libavá. Hluboké lesy často i prohledávali, přestože je tam právě kvůli nevybuchlé munici zákaz vstupu. Raketu si o víkendu přivezli domů do garáže. Uvnitř byli v době exploze také jejich kamarád (27) s přítelkyní (26). Výbuch všechny vymrštil ven.

„Ta mladá žena měla velkou díru v noze a žádala mě o
obvaz. Viděla jsem na zemi ležet muže, chyběly mu končetiny, další
muž nejevil známky života a ten třetí komunikoval,“ popsala Petra K., která bydlí hned vedle. O Radimův život lékaři marně bojovali téměř hodinu. Martin přišel o části nohou i rukou a je v kritickém stavu. V těžkém stavu leží v nemocnici i další kamarád a jeho přítelkyně, kterou lékaři po operaci nohy udržují v umělém spánku.

Přečtěte si
poletucha
24. 3. 2014 • 10:11

..smradi.?tohle uz zadny ucha nebyli! To je pouze absence zdraveho rozumu!! A ponekud drsne...kazdy sveho stesti strujcem

olguska
24. 3. 2014 • 08:59

takže žádní Romové jak hned všichni psali, ale bělouši na čtyřkolkách, opravdu nepochopitelný nápad, zvlášť od toho co má dvě děti a ženské, tak ať zachrání aspoň co se dá a výstraha pro ostatní

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.