Petice: Zachraňte Kapku naděje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petice: Zachraňte Kapku naděje!

Vendula Svobodová prožívá po sebevraždě manžela jedny z nejhorších dní svého života.
Vendula Svobodová prožívá po sebevraždě manžela jedny z nejhorších dní svého života. (Aha! – Josef Mašek)

PLZEŇ – Jestliže osobnosti českého showbyznysu na vdovu po skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendulu (34) zvysoka kašlou, Plzeňáci se za ni rozhodli rvát. Sepsali petici, ve které se praví: »Zastavte ten hon na čarodějnice, ať neskončí Kapka naděje!«

Vendula Svobodová se zdála být na své utrpení úplně sama. Nyní ale v Plzeňském kraji vznikla občanská iniciativa, která ji chce podpořit velkou petiční akcí! „Začali jsme dnes kolem druhé hodiny a už máme šedesát podpisů, čekám jich ale nakonec několik stovek. Jdeme i za plzeňským primátorem a podepíše se také náš místní senátor. Budu na tom ale dělat přes noc a zítra to předáme na pohřbu paní Vendule před všemi těmi celebritami, co jí nechtějí podat ruku. Já jako máma si přeju, aby mi její nadace pomohla uzdravit dítě, než abych slyšela jejich blbou písničku. Ta holka teď nepotřebuje urážet, ale pomoct a my jsme tu od toho!“ řekla včera deníku Aha! organizátorka akce Olga Halámková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.