»Poskvrněná« modelka: Nemohli si sáhnout, tak ji orazítkovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

»Poskvrněná« modelka: Nemohli si sáhnout, tak ji orazítkovali!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tohle na kosmetickém veletrhu asi nikdo nečekal! Zatímco většina žen se na pražském Výstavišti předháněla se svojí vystylovaností, jedna jednu od Evina roucha zakrývalo jen spodní prádlo a spousta razítek.

Došlo k tomu na mezinárodním veletrhu kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague. Tradičně se zde předvádějí kosmetické značky i firmy, ale také vizážisté, pracovníci wellness center i nehtové designérky, manikérky a pedikérky. Sexy Zuzana (23) však nebyla obětí ani jedné z nich.

Padesát dva razítek ve tvaru zvířecích tlapiček a s nápisem Skvělé! a Super! jí překvapivě uštědřily převážně ženy. Muži, kteří jim dělali doprovod, si moc netroufali. Přesto si jich několik možnost alespoň razítkem se dotknout mladého těla nenechalo ujít.

Bavila se ale i majitelka firmy Veselá razítka Blanka Zemanová, která to celé měla na svědomí. „Bylo úžasné vidět ženy razítkující pěknou modelku na prsa. A tak je odměníme i příště. Pro další akci totiž hledáme ke slečně Zuzaně zajímavého muže,“ poznamenala.

1882711:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.