Talmanová a Topolánek: Jako dva zamilovaní teenageři! Ale prstýnek jí stále nekoupil… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Talmanová a Topolánek: Jako dva zamilovaní teenageři! Ale prstýnek jí stále nekoupil…

Častý obrázek ze Sněmovny: Vysmátí milenci.
Častý obrázek ze Sněmovny: Vysmátí milenci. (Aha!: Kateřina Kalibanová)

PRAHA – Ve Sněmovně se k sobě premiér Mirek Topolánek (50, ODS) a jeho těhotná milenka Lucie Talmanová (39, ODS) chovají jako dva zamilovaní teenageři. Na každé schůzi se premiér na svoji milou i několikrát za hodinu otočí a o něčem si s ní špitá.

Ve Sněmovně se k sobě premiér Mirek Topolánek (50, ODS) a jeho těhotná milenka Lucie Talmanová (39, ODS) chovají jako dva zamilovaní teenageři. Na každé schůzi se premiér na svoji milou i několikrát za hodinu otočí a o něčem si s ní špitá. Ze svého křesla to k ní má jen pár kroků. Pak se oba hlasitě rozesmějí. Ach, ta láska…

I když to premiér s Talmanovou »táhne« už pěkně dlouho, vypadá to, že jí zatím nekoupil žádný šperk, ani třeba prstýnek.
Talmanová totiž už delší dobu nosí pořád ty samé. „Nevím, proč se mě na to ptáte. Nechci se bavit o soukromí,“ odpověděla snad až příliš rozladěně místopředsedkyně Sněmovny na dotaz, jestli už jí premiér věnoval prstýnek. Že by zrovna na tenhle dárek čekala, a ono pořád nic? Přece jen, Talmanové už je 39 let, navíc čeká dítě se stále ženatým Topolánkem. A určitě by se chtěla usadit a mít kompletní rodinu.

Talmanová je už ve čtvrtém měsíci těhotenství, ale zatím na ní rostoucí bříško není vůbec znát. Jedinou patrnou změnou je velikost jejího poprsí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.