Vesnicí otřásla vražda chlapečka: Ukrajinka utopila kojence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vesnicí otřásla vražda chlapečka: Ukrajinka utopila kojence!

V tomto domě se stala tragédie.
V tomto domě se stala tragédie. (pro Aha!: Ivan Dostál)

KUNOVICE – Smrt tříměsíčního chlapečka otřásla malou vesnicí Kunovice na Vsetínsku. Dítě podle všeho utopila jeho ukrajinská matka (24). Mrtvého kojence našla majitelka domu, ve kterém Ukrajinka s dítětem a svým přítelem stejné národnosti žila.

Smrt tříměsíčního chlapečka otřásla malou vesnicí Kunovice na Vsetínsku. Dítě podle všeho utopila jeho ukrajinská matka (24). Mrtvého kojence našla majitelka domu, ve kterém Ukrajinka s dítětem a svým přítelem stejné národnosti žila.

„Pitva prokázala, že dítě zemřelo následkem utonutí,“ prozradila Jana Šípková, mluvčí Jihomoravské policie, která se případem zabývá. Podle kriminalistů měla způsobit utopení chlapečka jeho matka. Ta poté nechala dítě v pokoji a zmizela. Policisté ji zadrželi v Praze a obvinili z trestného činu vraždy.

V Kunovicích ukrajinskou rodinu prakticky nikdo neznal. „Přistěhovali se před pěti měsíci. Žili v pronajatém domě a s místními se moc nestýkali. Vím jen, že ta žena nepracovala, ale byla na mateřské. Do zaměstnání chodil její přítel,“ prozradil starosta obce Vladimír Gába. „Nikdy by mě nenapadlo, že by něco tak hrozného mohla udělat. Toho dítěte mi je moc líto,“ svěřila se jedna z obyvatelek Kunovic.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.