Bezdomovec František vyhrál 30 milionů: Známí ho o peníze obrali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezdomovec František vyhrál 30 milionů: Známí ho o peníze obrali!

František K.
František K.  (Foto Aha! – Daniel Černovský, Petr Novotný)

Případ »milionáře« bezdomovce Františka V. (54), kterého o 30milionovou výhru ve Sportce údajně připravili vykutálení kamarádi Jana Č. a Miroslav Š., včera pokračoval u Městského soudu v Praze.

Zoufalý bezdomovec k hlavnímu líčení nedorazil. »Kopala za něj« jeho známá bezdomovkyně Eva T. O tom, že František hrál a vyhrál, nepochybovala. „Je to jednoduchá osoba, která se dá lehce ovládat. Je těžký gambler, sázkař. I kdyby neměl na jídlo, dal by všechny peníze do sázek,“ uvedla.

Bezdomovkyně Eva T. zná Františka 15 let.

Vydělával si prý brigádami, sběrem a vybíral popelnice. Vítězný tiket podal podle Evy on sám ze svých peněz. Kamarádům ho ukázal. Pak zmizel. „Po roce se objevil bez peněz, bez ničeho a pořád se něčeho bál. Byl celý roztřesený. Říkal, že bydlel ve svý vile v Klánovicích, že koupil auta a že ho z tý vily vyhnali. Přišel holá ruka,“ řekla svědkyně. Podle ní František, který žije dál na ulici, sází dál, chce vyhrát znovu. „Zasloužil by si lepší život,“ přeje mu úspěch Eva T.

Takhle o vše přišel
O výhře 30 mili
onů řekl František Janě Č. (34) a Miroslavu Š. (29), jimž vypomáhal v jejich cukrárně. Nabídli mu, že vše v sázkové kanceláře ověří a zařídí. Podle obžaloby mu ale peníze zpronevěřili, koupili si luxusní vilu a dvě auta a Františkovi tvrdili, že jsou jeho. Když zjistil opak, pohádali se a povedení přátelé ho vyhodili na ulici. Hrozí jim až 10 let vězení.
Haněli kriminálisty

Nevinně se cítí ze zpronevěry obžalovaná Jana Č. a její přítel Miroslav Š. Ironickými úsměvy včera v jednací síni častovali zejména výpovědi kriminalistů. Osočovali je z toho, že nepostupovali podle zákona a lhali. Vyslýchaní policisté výtky buď vyvrátili, nebo připustili, že si na konkrétní situaci již nevzpomínají. Dnes by měl soud vynést rozsudek.

Přečtěte si
belaa
28. 8. 2013 • 08:37

ten chlap je ale blb.vsadi si vyhraje a pak to da ten hajzlum ted se soudi..ja bych to nikomu neukazala..co ted ceka ze to vyhraje.

hillaarkaa
28. 8. 2013 • 08:17

Mnoo,tak to je jiné kafe...To šetření a ortel paní soudkyně také zajímavý Jakpak dopadne u vyššího soudu???

vungtao
28. 8. 2013 • 01:06

Ty dva koločotáŕe trest nemine!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.