Dětský tábor hrůzy: Hlavu školáka (8) si vtiskla mezi ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dětský tábor hrůzy: Hlavu školáka (8) si vtiskla mezi ňadra!

Ondru si z tábora rodiče předčasně odvezli
Ondru si z tábora rodiče předčasně odvezli (Foto Aha! – Jiří Čada, ara)

Dětský letní tábor na Havlišově mlýně u Želetavy na Třebíčsku skončil neslavně. Podle rodičů tam školáky bili a šikanovali. Šéfa tábora Roberta Musila včetně dalších vedoucích vyšetřují policisté.

Teď na táborníky praskl další malér. Matka malého Ondry (8), kterého vulgarismy, bití a šikana ze strany starších táborníků donutily společně s dalším kamarádem tábor předčasně opustit, poskytla deníku Aha! šokující informace.

„S maminkou Ondrova kamaráda jsme na jednom z pokojů přistihli možná čtrnácti, snad patnáctiletou dívku s jedním praktikantem ve velmi choulostivé situaci,“ vypověděla maminka Ondry Monika Matviaková. Ta už minulý týden na vedoucího tábora podala trestní oznámení. „Hledali jsme někoho, komu bychom oznámili, že s kluky odjíždíme. Té holce to vůbec nevadilo. Když se upravila, přistoupila k Ondrovi, vzala mu hlavu do dlaní, zatřásla s ní a se slovy »teď vám splním, co jste chtěli« mu ji vrazila na své poprsí,“ líčila šokující událost Matviaková.

Vedoucí tábora Robert Musil obvinění odmítá. „To se nezakládá na pravdě,“ řekl včera. Policie však případ šetří. „Policisté na oddělení v Telči se už situací na táboře zabývají a celou záležitost důsledně prošetřují,“ informovala deník Aha! jejich mluvčí Jana Kroutilová.

Želetava - Do tábora Blesk jeho vedoucí Robert Musil odmítl vpustit

Autor:  čad

Přečtěte si
gabrielastrelska
27. 8. 2013 • 21:47

Paní evidentně ztrácí úrověň, články na blesku a tn.cz mě vytočily, protože to byla jedna velká lež, ale tohle...tohle mě fakt upřímně pobavilo

janouch62
27. 8. 2013 • 21:08

Oprava.Nikotin,čůčo a holky.

janouch62
27. 8. 2013 • 20:53

..jo a ještě dodatek.Hanba by mě jako kluka fackovala kdy by mě matka takto znemožnila před kamarády a udělala tam takový BORO.Jistě by jsem ve škole neměl přezdívku Mámina prrrdell. Na tábor vždy patřil nikotin,cíga a holky.Jinak by jsem seděl 2.měsíce doma.

janouch62
27. 8. 2013 • 20:46

Rodičové drazí kam jste mě to dali,komáři tu koušou a umírám tu hlady.Přijedte si pro mne,ještě bych Vám scházel s pozdravem Váš Ondroušek mazel. Rozmazlený pražátko na táboře.Se nedivím že dostal sodu.Takový se přivazovali k totemu.

prroud
27. 8. 2013 • 17:58

Jestlis byl taky praktikant,tak je mi to jasny

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.