Rozloučení s Markétou, kterou měl ubodal přítel Pavel v Indii: Měla se stát herečkou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rozloučení s Markétou, kterou měl ubodal přítel Pavel v Indii: Měla se stát herečkou...

Zavražděná Markétka s přítelem Pavlem N., který je obviněn z vraždy.
Zavražděná Markétka s přítelem Pavlem N., který je obviněn z vraždy. (Foto Aha! – Ondřej Požár, Petr Podroužek, ara)

Kytice a věnce z bílých růží a dalších květů nevinnosti včera v obřadní síni v Brně zaplnily prostor před rakví s ostatky zabité studentky herectví Markéty H. (†23), kterou měl 6. srpna v Indii ubodat její přítel Pavel N. (19).

„Na plátně vedle rakve se promítaly fotografie z Markétina života, připomínaly její dětství, dospívání i studium v Praze. Hrála smutná muzika, všichni plakali,“ popsal jeden z téměř dvou set smutečních hostů.

Kromě rodičů a bratra Markétu na poslední cestě vyprovodili spolužáci z umělecké školy, kde měla Markétka příští rok promovat.

Přijel i europoslanec

Zavražděná dívka působila dva jako stážistka v Bruselu u europoslance a místopředsedy evropského parlamentu Libora Roučka. Ten přijel do Brna s kyticí bílých lilií. „Je to neštěstí. S Markétou jako stážistkou jsem byl spokojený, mluvila světovými jazyky a byla velmi komunikativní,“ řekl politik.

Přítel je ve vazbě

Markétu H. na cestě do Indie doprovázel o čtyři roky mladší přítel Pavel N. Právě on se údajně k ubodání černovlásky přiznal, a nyní je ve vazební věznici. Jeho rodina a přátelé v tuzemsku však tvrdí, že je nevinný.



Přečtěte si
filuska77
25. 8. 2013 • 12:18

Dívce bylo 23 let a už tam byla podruhé.. nemají zkušenosti a přesto si tolik troufají... co dělají rodiče? Nechávají už i na dětech rozhodnutí o tom co chtějí a budou nebo nebudou dělat. Učitelé jsou na nervy, rodičům zbývají oči pro pláč. Nikdy bych nedovolila dceři takové prázdniny, bez záštity cestovky, s někým koho na 100% nezná a do takové destinace.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.