Veronika Š. o muži zavražděném číšníkem: Policie uvěřila vrahovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Veronika Š. o muži zavražděném číšníkem: Policie uvěřila vrahovi!

Veronika Šviková si myslí, že policisté pochybili.
Veronika Šviková si myslí, že policisté pochybili. (Aha! - Pavel Ryšlink)

„Josef nemusel umřít. Viděla jsem na policii, že mi příliš nevěří,“ stěžuje si Veronika Šviková (26) z Rudy nad Moravou na Šumpersku. Jejího známého Josefa O. (†52) v pondělí v tamní hospodě bodl číšník Karel K. (31), pak ho zamkl do sklepa, kde muž pomalu umíral. Zvládl ještě zavolat Veronice o pomoc, ta hned zalarmovala policii, jenže...

Veronika policii volala kolem 14. hodiny. Informovala je, že jí známý telefonoval, že leží pobodaný ve sklepě v hospodě Na Lapači. Policisté podle ní ale jen zběžně prohlédli sklep, který jim číšník ukázal. „Mně nevěřili, jemu jo. Vůbec je nenapadlo, že pod rozlehlou budovou mohou být další sklepy. Já jsem jim přitom říkala, že mi Pepa volal, že je ve sklepě Na Lapači. Že je pobodanej a krvácí a že se mu špatně dýchá. Říkala jsem jim, že tohle není žádná sranda, že takové fórky by Pepa v žádném případě nedělal. Marně,“ stěžuje si deníku Aha! Šviková.

Popisuje, že policisté objížděli i jiné hospody. „Jeli nahlédnout do dalších hospod, jestli tam Josef není a kontrolovali příkopy směrem na Hanušovice, jestli v některém neleží,“ vypráví a dodává: „Já jsem Pepovi ještě volala. Opakoval mi, že je ve sklepě pod Lapačem. Už ale skoro nemohl mluvit. A později už byl telefon nedostupnej.“

Policisté se do hospody Na Lapači vrátili až před 19. hodinou. Při důkladnější prohlídce sklepů našli bezvládné tělo Josefa O. Přivolaný lékař však pouze konstatovat smrt.

Co říkají kriminalisté? Nic!

Policie se k případu odmítá vyjadřovat. „V tuto chvíli nemám k případu co sdělit,“ uvedla včera policejní mluvčí Marie Štrbáková. „Jakmile bude možné informace uvolnit, tak je uvolníme,“ dodala.



Autor:  rys

Přečtěte si
dumbledore
28. 8. 2013 • 01:15

Dobře mu tak Josefovi! Vůbec jsem ho nesnášel, jsem rád, že je mrtev!

marie60
23. 8. 2013 • 13:34

Tak to by bylo moc smutné, kdyby poliši uvěřili tomu blbovi číšníkovi. S kým pak je asi číšník zpřízněn ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.