Sexuální násilník Martin S. unesl expřítelkyni: Dostal kulku do čela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální násilník Martin S. unesl expřítelkyni: Dostal kulku do čela!

Skrýval se s ní v chýši u Jirkova na Chomutovsku.
Skrýval se s ní v chýši u Jirkova na Chomutovsku. (Foto Aha! – Helena Lacinová, Jana Ulrichová)

 »Policie! Odhoďte zbraň a pusťte tu ženu!« Scéna jako z akčního filmu se odehrála v pondělí večer v polích mezi Jirkovem a Vysokou Pecí na Chomutovsku. Recidivista Martin S. (41) držel bývalou přítelkyni, kterou dva dny věznil, pod krkem a vyhrožoval, že jí podřízne hrdlo. Ani přes opakovanou výzvu ji nepustil. Policisté ho na místě odpráskli! Dostal kulku přímo do čela!

Boj o život mladé ženy začal už v sobotu, kdy ji Martin S. unesl. Vylákal ji do bytu v Chomutově, napadl, na hlavu natáhl pytel a odvlekl na neznámé místo.

Policisté po ní od soboty pátrali. V pondělí navečer získali informace, že by se s ní mohl Martin S., kterému kamarádi vzhledem k urostlé postavě přezdívají Tyson, skrývat v Jirkově. Nejdříve dvojici hledali v zahrádkářské kolonii. „Vletěli sem. Že ho tu máme schovaného. Tysona znám od dětství, ale nebyl u nás,“ popsal jeden ze svědků z kolonie. Nakonec je našli asi půl kilometru od zahrádek.

Jak to vypadalo?

Jak Martin S. zahlédl policisty, začal útočit. Vězněnou ženu, kterou několikrát v průběhu dvou dnů znásilnil, chytil pod krkem a rdousil. V druhé ruce měl mačetu a křičel: „Podříznu jí krk, nechte nás jít.“ A zoufalou expřítelkyni se snažil odtáhnout do křoví. Vtom padla přesně mířená rána...

„Hrozilo bezprostřední ohrožení života poškozené. Zákrok ji zachránil život,“ potvrdila zastřelení pachatele policejní mluvčí Alena Bartošová.
Případ nyní šetří Generální inspekce bezpečnostních sborů. „Případ jsme převzali. Je to standardní postup v případě, kdy dojde k zranění nebo úmrtí při policejním zásahu,“ řekla mluvčí inspekce Radka Sandorová.



Autor:  lac

Přečtěte si
kov3
21. 8. 2013 • 13:19

Dobra praca chlapci, dakujeme aj zo Slovenska....

jity
21. 8. 2013 • 11:22

Hlavně aby ten policista chudák s tím ještě neměl problémy. Ta přítelkyně by ho mohla svým soukmenovcům prásknout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.