Petra K. čeká stěhování: Hotel, který mu dál platí cestovka, by se mu prý mohl omrzet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra K. čeká stěhování: Hotel, který mu dál platí cestovka, by se mu prý mohl omrzet

Petr K.
Petr K. (Reprofoto TV Nova)

Zatímco se dál množí dohady o tom, kdo a co stojí za smrtí Moniky (†36) a Klárky (†8), Petr K. zůstává dál zajatcem egyptské Hurghady. Bydlí v hotelu v centru města, ale teď ho nejspíš čeká stěhování, které ale nemá nic společného s „občanskou válkou“, která tuto severoafrickou zemi zachvátila.

Petr je v Egyptě už o více než dva týdny déle, než původně plánoval. Odcestovat měl domů s rodinou 5. srpna, ale tragické události ho připoutaly k místu, kde se odehrály. Přestěhoval se sice do jiného hotelu, ale teď to vypadá, že si kufr bude muset sbalit znovu.

Pobyt dál platí CK

Není žádným tajemstvím, že Petrův pobyt v Egyptě dál platí cestovní kancelář, se kterou původně na dovolenou přicestoval. Sice ho přestěhovali do jiného hotelu (údajně levnějšího), ale stále mu platí jak ubytování, tak polopenzi. Přesto mu podle serveru tn.cz leze nechtěný pobyt v zahraničí do peněz. Polopenze totiž nezahrnuje obědy ani pití, kterého ve vyprahlé zemi potřebujete opravdu hodně. Podle webu televize Nova navíc prý jídla v hotelu nejsou dobrá a stále se opakují. Muž, čekající na výsledky vyšetřování, navíc nutně utrácí za telefon a internet – jediné pojítko s domovem.

Stěhováním proti stereotypu

Cestovní kancelář prohlásila, že je připravena hradit výlohy s ubytováním Petra K. do doby, než bude vše objasněno. Nevylučuje však, že by mohl být znovu přestěhován. „Je ale možné, že klienta bude čekat další stěhování. Je to právě z důvodu, aby na stejném místě neupadl do stereotypu," řekl tn.cz zástupce CK Blue Style.

Autor:  ph

Přečtěte si
ho.no
20. 8. 2013 • 10:32

Aááááááááááááááá salamander se nám vrátil ,to budou zase moudra -všichni blbci a debili

ho.no
20. 8. 2013 • 08:26

hejkal

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.