Měl Petr K. přístup k prudkým jedům? V automobilovém průmyslu se běžně používají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Měl Petr K. přístup k prudkým jedům? V automobilovém průmyslu se běžně používají

Petr K. s Klárkou
Petr K. s Klárkou (Reprofoto TV Nova)

Stále se čeká na výsledky egyptské a české pitvy. A stále se objevují nová svědectví, která jednou svědčí ve prospěch Petra, jehož manželka Monika (†36) a dcera Klárka (†8) za podivných okolností zemřely, podruhé se staví jasně proti němu. Ještě více se ale množí nejroztodivnější spekulace, které mnohdy mají se skutečností společného docela málo.

Například to, že Petr pracuje v automobilovém průmyslu, konkrétně ve výrobě vozů Hyundai, už dávno není tajemstvím. Vedení firmy a kolegové se okamžitě poté, co se o smrti Moniky a Klárky dozvěděli, postavili svorně za svého kolegu a tvrdili, že on je rozhodně nezabil, protože svou rodinu miloval nade vše. A nic na tom zřejmě nezmění ani to, že v automobilovém průmyslu se používají chemikálie, který mohou působit jako prudký jed. A podle tn.cz se ozval člověk, který právě na tuto souvislost upozornil. Jenže...

Ve fabrice vyrábějící automobily se běžně využívají nebezpečné kyseliny a zásady, do kterých namáčejí nejrůznější součástky. Jestli ale přímo s nimi Petr pracoval, nebo k nim měl zprostředkovaný přístup, není vůbec jasné. Každopádně i tahle zdánlivá maličkost dokáže v napjatém případu rozdmýchat nemalé emoce.

Ostatně, podobné emoce vzbuzuje i fakt, že Monika byla zdravotnice, takže také mohla mít přístup k léčivům (třeba i zprostředkovaně) a zřejmě věděla, jak fungují a jak na ně reaguje lidské tělo. Doufejme, že výsledky pitvy egyptská či česká strana zveřejní co nejdříve a spekulacím bude definitivní konec.

 

Přečtěte si
backora_s_bambuli
16. 8. 2013 • 00:47

Velký omyl, milostivá, je vidět, že vám chybí základní učivo biologie! Každý neví, kde má přesně svůj žaludek a žaludek NENÍ u každého na stejném místě a v leže se nám zase ještě trochu pohne z místa. Oceňuji vaši snaživost, ale prosím, nepište nesmysly, jsou tu lidé, kteří mají víc než ZŠ s odřenýma ušima.

backora_s_bambuli
16. 8. 2013 • 00:32

To teda odtajnila Ameriku. Jed objevila česká pitva. Kdyby s vámi skutečně mluvila, řekla by především to, co není známo, tj kdy, kde, jak a kým se jí dostal louh do žaludku. Ale jako studnice lidové slovesnosti, jste docela fajn, to uznávám

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.