Z toho vám pukne srdce: Kamarádky píšou mrtvé Klárce (†8) vzkazy do nebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Z toho vám pukne srdce: Kamarádky píšou mrtvé Klárce (†8) vzkazy do nebe!

Děti nosí před dům, kde žila Klárka, vzkazy své kamarádce.
Děti nosí před dům, kde žila Klárka, vzkazy své kamarádce. (Aha! - Ivana Žáková, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Už zítra se má konat pohřeb Klárky (†8) a Moniky (†36), které za dosud nejasných okolností zemřely v Egyptě. Kamarádi a spolužáci malé blondýnky na ni nezapomněli a denně chodí na usměvavou dívku zavzpomínat před dům, ve kterém žila. A nechávají tam vzkazy, které člověka chytí za srdce…

Ze schodů domu v Tovární ulici v Karviné se stalo bez nadsázky pietní místo. Děti sem nosí obrázky, plyšáky a vzkazy, které si má jejich kamarádka přečíst v nebi. A všichni ti prckové se shodují v tom, že Klárka byla nejusměvavější dívkou pod sluncem.

„Moc se mi po ni stýská. Nikdy jsme se nepohádaly, byla moc hodná a kamarádská,“ řekla Blesku například malá Katka, kterou doplňuje další dívenka – Helenka: „Měla strašně moc ráda růžovou barvu. Myslím na ni každé ráno, co se probudím a každá večer, jak usínám,“ prohlásila okatá holčička.

Děti také stále nechápou, co se v Egyptě mohlo jejich kamarádce stát. Ale jejich dětské hlavičky mají jasno v tom, že ten, kdo to udělal, by měl být potrestaný. „Ten, kdo jí to udělal, ať se smaží v pekle,“ vzkázala nekompromisně malá Natálka.

Co mimo jiné děti Klárce napsaly?

Klárko, moc nám chybíš, nedokážeme si představit, že už tu nejsi.

Byla jsi fajná holka, usměvavá, hodná…

Je nám líto, co se stalo tobě a tvojí mamince. Nejhorší na tom je, že tě oplakáváme.

Uměla jsi potěšit a rozesmát. Byla jsi hodná a milá.

Budu na tebe vždy ráno i večer vzpomínat.





Autor:  ph,iža

Přečtěte si
majojo
13. 8. 2013 • 12:42

Kdo zatím projevil opravdový smutek? Ti, kdo se neozvali. Jinak ti, co cintají do bulváru, jsou normální vyžírkové, kteří koukají jenom, co jim z toho kápne, když už tedy přišli o možnost zažalovat lékaře či nemocnici.

prroud
13. 8. 2013 • 10:50

Pochybuju,ze detsky uprimny duse se zabejvaj jakymsi bulvarem.Uz si zvykam,ze jisty "takylidi" moc daleko nedokazou domyslet........je faktem,ze at je aha jaky chce,dokaze ukazat zpustlost a bezohlednost,sebestrednost a sobectvi mnohejch z nas ve svy plny,obludny celistvosti,a ze nas takovejch je az me z toho mrazi,cekal jsem opravdu vyssi celkovou dusevni uroven svyho naroda.....

prroud
13. 8. 2013 • 10:47

Prijde ti smesna nasilna smrt dvou lidi a smutek tech kterejm byli blizky?........

majojo
13. 8. 2013 • 10:05

Proč by někomu mělo pukat srdce nad názory zhysterizovanejch bulvárem zmanipulovanejch holčiček? Kdyby byly na letním táboře, blo by jim tohle všechno šumák.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.