Topolánkova oslava? Bar, pár panáků a milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Topolánkova oslava? Bar, pár panáků a milenka!

01.00: Topolánek opouští bar...
01.00: Topolánek opouští bar...

PRAHA – Premiér Mirek Topolánek v pátek večer zapíjel svoji novou vládu ve svém oblíbeném baru v centru Prahy. Po desetihodinovém jednání Sněmovny se rozhodl zajít s přáteli na pár skleniček do Bugsy´s Baru. A kam pokračoval z baru?


Samozřejmě, že k milence.

Po páteční schůzi Sněmovny, kdy poslanci vyslovili vládě důvěru, se mohl Mirek Topolánek radovat a slavit. Ten se ale zjevně vyčerpaný dušoval novinářům, že žádnou oslavu nechystá. „Není to na nějaké triumfy a bouchání šampaňského,“ řekl Topolánek a vymlouval se na nemoc a užívání antibiotik.

Krátce nato ale vyrazil s kolegy a přáteli oslavovat vítězství trojkoaliční vlády do svého oblíbeného Bugsy´s baru. Uvnitř ODS se totiž proslýchá, že všechna rozhodnutí ODS dnes vznikají právě v tomto baru, kam často chodívá Topolánek s poradcem Markem Dalíkem nebo svým úzkým spojencem Petrem Tluchořem. Má to však ještě jeden důvod. Bar se nachází kousek od domu, kde bydlí půvabná Lucie Talmanová.

Podle výpovědi návštěvníků baru působil Topolánek uvolněně a usmíval se. Seděl u stolu s dalšími pěti přáteli jen v košili a výborně se bavil. „Pořád se smál a vypadal šťastný,“ řekl Aha! jeden z hostů. Během večera pak vypil několik »panáků« a asi v jednu v noci odešel z baru. A zamířil si to přímo ke své přítelkyni Talmanové do Dušní ulice.
Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: Petr Konečný
Foto Aha!: Josef Mašek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.