Čeští politici vesele kynou: Jen Tlustý netloustne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čeští politici vesele kynou: Jen Tlustý netloustne!

Fotografie
Fotografie (internal)

Prý máme takové politiky, jaké si zasloužíme. Něco na tom bude. Podle nové zprávy OSN jsme nejtlustší národ v Evropě, kdy 28,7 % dospělých Čechů je obézních! A naši populističtí politici dělají všechno pro to, aby se lidem zalichotili. Tohle evangelium vyznává i exministr Vlastimil Tlustý. Ten ovšem snad jako jediný neztloustl…

Na vlastní břicho: Radek John (58, VV)

Na vlastní (vyvalené) oči už jsme toho od něj viděli ve vrcholné politice dost. Ale jeho kulinářský pořad Na vlastní břicho by mohl být docela trhák.

Striptér XXL: Aleš Rádl (47, ODS)

Poslanec proslul tím, že u striptérské tyče natřásal své mohutné břicho. Svou linii XXL si tvrdě udržuje, řízky se cpe i v poslanecké lavici.

Jo-jo se slivovičkou: Zdeněk Škromach (56, ČSSD)

Mockrát a odhodlaně se už snažil zhubnout, jenže moravské víno, slivovicea a jo-jo efekt zatím vždycky nabraly nad nebohým politikem vrch.

Kníže má pupík: Karel Schwarzenberg (75, TOP 09)

Léty nabývá na vážnosti. A zřetelně i na váze. Lze ale s legendárním Vladimírem Menšíkem zvolat: Kdo by si dovolil říct, že je tlustý? On má zkrátka pupík!

Jóžin z Edenu: Aleš Řebíček (46, ODS)

Není snadné u státního korýtka hrabat a mlaskat o sto šest a zůstat přitom štíhlý. Ale teď mezi fotbalisty ve svém Edenu působí jako pověstný tvor z bažin.

Kolik brad máš…Miloš Zeman (68)

Prezident rád hovoří o počtu svých podbradků, jako by platilo: Kolik brad máš, tolikrát jsi člověkem. A pracuje na nich tvrdě. Hlavně jitrničkami a slivovicí.

Šetřte koně, prosím: Petr Bendl (47, ODS)

Výzva Fráni Šrámka »Jen koní šetřte…« by ho měla vzít u srdce. Ženy tohoto hezouna asi dostávají přes žaludek, a jeho koníci musí při projížďkách pořádně zabrat.

Spalovač pizzy: Petr Nečas (48, ODS)

Jeho tloustnutí je záhadou. Při 26minutovém sexu se spálí půl velké pizzy a jeho milenka Nagyová prý dřela jako kůň. Tak kolik těch pizz musí za den slupnout?

Unesou ji? Vlasta Parkanová (61, TOP 09)

Byla štíhlá, byla milá. A pak se to zvrtlo... Že by sia le zpívající ministryně pořídila ty předražené letouny CASA kvůli své boubelatější postavě, to je pomluva.

Vlastimil Tlustý (57)

Někdejší rebel v ODS sám na sebe vyrobil kompromitující fotografie s vnadnou děvou ve vířivce. Mohl si to dovolit, ač od mala Tlustý, figuru má dodnes jako sněhulák na jaře.

Na politiky se podívejte do galerie


Autor:  map

Přečtěte si
janapi
23. 7. 2013 • 19:37

Jistě-naši politici svoje kalhoty již musí nastavovat pruhy látky (i když díky jejich příjmům si mohou vlastně koupit několikery gatě každý měsíc)....kdežto většina občanů již z jedněch kalhot má dvoje a ještě zbývá látka pro jezevčíka!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.