POTVRZENO! To dítě je Topolánka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

POTVRZENO! To dítě je Topolánka!

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek (: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Lucie Talmanová (39, ODS), která teď žije „na hromádce“ s ženatým premiérem Mirkem Topolánkem, (50, ODS) před dvěma týdny oznámila, že je těhotná. Dosud ale tají, s kým dítě čeká. Její blízká přítelkyně ale deníku Aha! potvrdila.

*Talmanová se o mimino snažila fůru let?
*
V září šla na operaci a ta ji změnila život

PRAHA – Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Lucie Talmanová (39, ODS), která teď žije „na hromádce“ s ženatým premiérem Mirkem Topolánkem, (50, ODS) před dvěma týdny oznámila, že je těhotná. Dosud ale tají, s kým dítě čeká. Její blízká přítelkyně ale deníku Aha! potvrdila: „Miminko čeká s Topolánkem. Lucka to tají proto, že na dítě marně čekala už strašně let a dokud nebude jisté, že vše skutečně dobře dopadne, nechce bližší podrobnosti říkat. Má rizikové těhotenství, a proto se bojí, aby se nic nepokazilo. Je jí nepříjemné se o miminku vůbec bavit, nechce nic zakřiknout. Tak dlouho na něj čekala…“

Její přítelkyně dále říká: „O otěhotnění se Lucka pokoušela spoustu let už se svým bývalým partnerem Michalem Prunarem. Bohužel to ale ne a ne vyjít.“ Nešťastná Talmanová se prý postupem času smířila s tím, že se už vytouženého miminka nedočká. Proto se upnula na děti svého tehdejšího partnera Elišku a Ondřeje. Její vztah k nim byl dokonce takový, že i po rozchodu s Prunarem s ní Eliška dál žila.

Pak ale Talmanová v září podstoupila operaci štítné žlázy. A ta jí změnila život! Už zhruba za šest týdnů totiž ke svému překvapení otěhotněla! To, že těhotenství bylo nečekané a neplánové, sama přiznává. „Je mi 39 let a proto nemůže být moje těhotenství plánované. Je to těhotenství nechtěné a přijaté z mé strany s velkým nadšením, ale rozhodně neplánované,“ řekla. Z toho je jasné, že si s premiérem užívala bez antikoncepce.

Z Topolánka si teď dokonce kvůli jeho „výkonu“ dělají v ODS legraci. „Je vidět, že je to správný tvrdý Valach. Jeho semínko posílené slivovicí překonalo všechny překážky,“ v nadsázce hodnotí těhotenství Talmanové občanští demokraté.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.