Vyhraj 20 000 eur za nejlepší herní aplikaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyhraj 20 000 eur za nejlepší herní aplikaci

Soutěž Free to play
Soutěž Free to play (RAS)

Ringier Axel Springer zve vysoce motivované jednotlivce i týmy především z oblasti střední a východní Evropy, aby se zapojili do soutěže “Free to play”. Od 6. května 2013 mohou potenciální účastníci přihlašovat jednu i více her, které vyvinuli pro operační systém iOS.

Vítěz soutěže získá od společnosti Ringier Axel Springer výhru v hotovosti ve výši 20 000 eur a zároveň inzertní prostor v celkové hodnotě 500 000 eur v tištěných i online titulech vydavatelství v Polsku, České republice, Srbsku a na Slovensku.

Účastníci soutěže se mohou registrovat na www.ioscompetition.com až do 15. září 2013 – do tohoto termínu také musí odevzdat svoje hry. Každá přihlášená hra musí být minimálně v základní verzi určená ke stažení zdarma – proto také „Free to play“. Vítěz soutěže se zaváže postoupit 50 % podíl z následných zisků z hry společnosti Ringier Axel Springer, za což získá reklamní prostor a promotion.

Patrick Boos, ředitel sekce Digital společnosti Ringier Axel Springer Media AG, dodává: “Chceme oslovit talentované a motivované vývojáře ve střední a východní Evropě a spolupracovat s nimi při rozvoji jejich inovativních nápadů. Vítězi poskytneme kromě finanční výhry také značný reklamní prostor v našich tištěných, ale především online titulech, což dělá tuto soutěž tak zajímavou.“

Porota, sestávající ze zástupců společností Ringier Axel Springer z Polska, České republiky, Slovenska a Srbska, vyhlásí vítěze soutěže 1. listopadu 2013.

Více informací o podmínkách, pravidlech, ochranně informací atd. v rámci soutěže najdete na www.ioscompetition.com.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.