Kartářka Stanislava Kočková: Můžu vidět i smrt... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kartářka Stanislava Kočková: Můžu vidět i smrt...

Kartářka Stanislava Kočková
Kartářka Stanislava Kočková (Foto Aha! - Mária Rušinová)

Nechcete být na své starosti sami? Máte problémy v partnerství, se zdravím nebo s financemi? Ale nevěříte na to, že někdo může vidět váš osud? Kartářka Stanislava Kočková (35) alias Helen Stanka nám odhalila, jak to vlastně chodí, jak získala svůj dar. Věštby, spiritualita, pohledy do budoucnosti; tajemno už dávno není tabu. Zajímá nás…

První impuls proroctví

Spadá do období dětství, bylo jí asi třináct. Tehdy si všimla, že ji něco napadne, a pak se to opravdu stane. „Hrála jsem si sama se sebou a ptala jsem se, jestli určitá věc dopadne, jak si myslím. A ono to tak vždycky dopadlo,“ vypráví Stanka.

Poprvé karty vyložila svojí tetě, ona jediná jí byla ochotna věnovat pozornost. „Najednou jsem před očima neviděla obrázky karet, ale vizi. Skrz mě něco šlo, viděla jsem, co přijde,“ vzpomíná kartářka. „Fakticky nevím jak, ale teta se dozvěděla to, co potřebovala vědět a později se jí všechno splnilo.“

Stres

Vykládání karet je jistým způsobem vnuknutí, ale také práce a stres. Najednou vidíte do člověka před vámi, tušíte jeho osud. Je to i energeticky hodně náročné. „Člověku věnuju čas, ať už přes telefon nebo osobně. Také se můžu napojit na něčí podvědomí, zaměřit se na člověka, když spí. Ale jakmile skončím, musím to vypustit z hlavy,“ vysvětluje Stanka, jak to dělá, aby se vyhnula stresu. Nejlepším pomocníkem jsou meditace. Funguje to také tak, že jedna kartářka »dělá ucho« druhé. Člověk by se pak z toho zbláznil.

Věštba

A z čeho Stanka vlastně věští? „Když se to týká nějakého jednoduššího problému, nějaké rychlejší věštby, tak jsou nejlepší cikánské karty. Je to rychlá přesná věštba,“ vysvětluje. Oblíbené jsou také tarotové karty, ty jsou vznešenější, a nesmlouvavé. Karty si s ní povídají. Potom velmi pozitivní jsou andělské karty nebo karty jednorožců. Když indikuje určité věci u člověka, který ji volá, tak si vytáhne na pomoc runy. „Vždycky dám na momentální intuici, na momentální popud.“


Negativní vize

Cílem není toho člověka dorazit nebo srazit, cílem je najít to lepší, toho se chytnout, to podpořit. „Pro každého z nás existuje trasa A a trasa B, když to člověk dopředu ví, tak se může podle toho zařídit,“ říká Stanislava. „Můžu vidět i smrt. Ale to jsou natolik citlivá témata, takže pokud to jde, tak se k tomu raději nevyjadřuji,“ vysvětluje kartářka. Co prý nevidí a lidé to z ní mámí marně, jsou výherní čísla loterií. „Kdybych je znala, byla bych asi dnes velmi bohatý člověk,“ směje se.

Energie člověka

A jak to vlastně chodí? Paní Stanka se většinou napojí na podvědomí klienta a čerpá si z něj potřebné informace. Když má někdo velice pozitivní energii, tak cítí šimrání na zátylku. „Čtu si vlastně z jeho aury, z toho co vyzařuje, napojím se na jeho vibrace a to je to, co dělá ten výklad mnohem přesnější,“ dodává. Přesněji to popsat nejde, věštění není exaktní věda, je to obdaření, nadání.

Stanislava vykládá karty jak osobně, tak přes telefon. Už jen hlas klienta má prý svoje vibrace, které vnímá a skrz to se na něj naladí. U výkladu přes telefon i osobního výkladu se jedná o stejnou věštbu. Jen je potřeba se trochu přeladit. „Když vidím člověka tváří v tvář, spoustu věcí o něm vím, aniž bych mu vyložila karty,“ popisuje celý proces.



Přečtěte si
vlasticka
13. 9. 2014 • 12:11

Těch 70,- je za minutu, ne za hodinu.

pavucinka
25. 8. 2014 • 21:22

Jediná pravda je, že všechno je jinak....

jakeline
29. 9. 2013 • 07:08

Já tomu nevěřím vše je u člověka dáno osudem kartářky si z toho dělají pouze živnost bud to vyjde nebo ne

emilia13
3. 4. 2013 • 15:09

Vážení a milý. Vážně nevím, kde v sobě berete tu zlobu a závist... Každý se něčím živí a odsuzovat někoho jen kvůli tomu, že pomohl stovky lidem v řešení osobních a životních problémů, není nic víc než ubohé. Připadne mi to zde jak rasizmus, abyste pochopili proč jako RASIZMUS, tak hned vám to sdělím. Jelikož hážete všechny do jednoho pytle, spálíte se u jednoho věštce a hned máte těžce inteligentní závěr. Tak jako když se někdo setká s člověkem Romského původu a první zážitek je třeba špatný, tak hned má u všech stejný názor. Zrovna ted nedávno, pokud si dobře vzpomínáte nevlastní syn ubodal svojí adoptovanou matku, tak a pozor- ted děti z dětského domova házejte všechny do jednoho pytle a hned si udělejte váš chytrý úsudek. Máte právo napsat svůj názor, to ano, ale až budete mít vše srovnané v hlavě a až budete umět soudit lidi. Není špatné pomáhat lidem a jistě tato paní věštila budoucnost i redaktorům, kteří s ní dělali tento rozhovor a kdyby byla tak špatná a mluvila lež a vymýšlela si, tak se sem ale i jinam zcela jistě nedostane. Jsou i jiní věštci, jako je paní Kludská, Demeterová, Sádlová, aj. Všichni, včetně této paní patří do té lepší skupiny lidí, kteří mluví pravdu. A co se týká vysílání v televizních pořadech, to zaměstnanci televize si vybírají věštci, ale ne vy. Tak nesuďte lidi podle nějakého špatného zážitku, zápátrejte po někom lepším a pak mluvte a na co nezapomenout?? Hlavně nezáviďte... Každý má nějaký dar, třeba takový Karel Gott má zlato v hrdle, živí se pro kulturní zábavu a je vyhledávaný, tato paní má zase dar v duši ohledně věštění a jen pomáhá, nic víc a je vyhledávaná taktéž... Přeji vám všem jen hodně štěstí a abyste našli sami sebe... Pevné nervy !!!

lukolina
2. 4. 2013 • 13:36

budoucnost jako, že nebude- li pršet tak nezmoknete

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.