Žena pobodala dcerku a pak skočila z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žena pobodala dcerku a pak skočila z okna!

Rodiče ženy, která skočila ze sedmého patra, byli po činu v šoku.
Rodiče ženy, která skočila ze sedmého patra, byli po činu v šoku. (pro Aha! - Karel Švejna)

OSTRAVA – Skokem z okna v sedmém poschodí ukončila včera život na ostravském sídlišti Hrabůvka jedenatřicetiletá žena. Z okna vyskočila poté, co v Krmelíně pobodala svou sedmiletou dceru Terezku.

Celá tragédie se odehrála v Krmelíně. Tam žena, která byla vyléčenou schizofreničkou, v návalu vzteku pobodala svou dcerku. Vzápětí celá zkrvavená odjela.

Když se její manžel vrátil z nákupu, našel v domku už jen babičku plačící nad zkrvaveným tělem holčičky. „Dcerku přivezl otec ve velmi vážném stavu do ostravské nemocnice. Policie nyní prověřuje okolnosti smrti ženy a případnou souvislost s napadením její sedmileté dcery,“ řekla mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková.

„Dítě bylo okamžitě převezeno na operační sál. Mělo bodné poranění hrudníku. V současnosti je dívka hospitalizovaná na oddělení pediatrické resuscitační a intenzivní péče. Její stav je stabilizovaný, ale i nadále velmi vážný,“ řekl mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Žena si zřejmě uvědomila, co provedla, a vyskočila ze sedmého patra domu na Cholevově ulici, kde bydlí její rodiče.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.