Hyeny vydělávají na obětech neštěstí: Falešná sbírka na Frenštát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hyeny vydělávají na obětech neštěstí: Falešná sbírka na Frenštát

Pozor na falešné výzvy!
Pozor na falešné výzvy! (HZS MSK, Tomáš Lach, Martin Turke )

 Vydělat na neštěstí druhých, takoví jsou někteří Češi! Na tragickém výbuchu domu ve Frenštátě pod Radhoštěm se snaží vydělat podvodníci. Deník Aha! před nimi varoval již ve středu, nyní na podvodníky upozorňuje i radnice města.

Hyenismus, nad kterým zůstává rozum stát. Jinak se nedá označit snaha podvodníků obohatit se prostřednictvím falešné sbírky na tragédii, při které zemřelo šest lidí, z toho tři děti. „Na internetu je zveřejněna informace o spolupráci města na organizaci sbírky »POMOZTE OBĚTEM TRAGÉDIE VE FRENŠTÁTĚ« s uvedením čísla účtu u Fio banky. Tato informace není pravdivá a město Frenštát pod Radhoštěm se od ní distancuje,“ píše se v prohlášení radnice. Podvod už prošetřuje i policie.

Pomáhejte tady!

Dárci mohou obětem frenštátského masakru bez obav přispívat na oficiální účet zřízený městem. Jeho číslo je: 388 0277/0100. Do včerejška se na něj již vybralo kolem deseti milionů korun.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.