Václav Klaus už to má »za pár«: Co může ještě natropit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Klaus už to má »za pár«: Co může ještě natropit!

Václav Klaus
Václav Klaus (Aha - Petr Novotný)

Už se krátí dny do chvíle, kdy současný prezident Václav Klaus (71) zabalí poslední krabici a opustí Hrad. Jeho mandát končí 7. března 2013. Co všechno ještě může do té doby hlava státu, která poslední rok ve svém úřadě občany spíše naštvala, provést? Není toho málo!

Ještě udělit milosti

Už novoroční amnestií proti sobě poštval snad celý národ. Co nás ještě čeká?

Nepodepsat prospěšné zákony

Pokud by se z nějakého vrtochu rozhodl nepodepsat zákony, které mu leží na stole, na jeho nástupce by čekal například zákon, který povoluje léčbu konopím. A z toho by lidé, trpící například epilepsií, Parkinsonovou nemocí či bércovými vředy, neměli radost.


Naštvat Evropany

V úterý ve švýcarském Curychu představí svou knihu Evropská integrace bez iluzí v němčině. Jeho kontroverzní názory už nejednou zastánce EU zvedly ze židle.

Ukrást pero v Chile

Koncem příštího týdne letí do Chile na podnikatelský summit EU a Latinské Ameriky. Tamnímu prezidentovi loni ukradl protokolární pero…

Postarat se o kamarády

Skrze svoji pravomoc může ještě schválit jména velvyslanců. Tak by se odvděčili některým spřízněným duším. Údajně chce do Vatikánu dostat šéfa hradního protokolu Jindřicha Forejta, musí se také postarat o svého přítele Jana Koukala, končícího velvyslance v Rakousku.

Zparalyzovat Ústavní soud

Pokud by se rozhodl pomstít za to, že mu senátoři v minulosti odmítli schválit dva návrhy na ústavní soudce, nic mu v tom nezabrání. Ústavní soud začíná trpět nedostatkem členů, byla by to tedy pro něj rána. A Klaus zatím neřekl, zda se pokusí ještě před svým odchodem doplnit dva chybějící soudce…





Přečtěte si
jity
19. 1. 2013 • 23:44

Odchází nenáviděn většinou národa, ten dopadl deděk jeden senilní.

imothep
19. 1. 2013 • 22:37

se v peklu !

zadnice
19. 1. 2013 • 10:13

Pokud by byl slušný člověk a charakter, tak by už neškodil. Bylo toho až až.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.