Pilulka na hubnutí, která opravdu funguje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pilulka na hubnutí, která opravdu funguje!

LOS ANGELES – Ženy, pozor! Vědci vynalezli převratnou pilulku proti obezitě, která jako první opravdu funguje! A dokáže za rok snížit vaši konfekční velikost o dvě čísla. Zázračný efekt hubnoucího prášku funguje samozřejmě i u mužů.


VĚDECKY OVĚŘENO!

Takže sbohem, nadbytečná kila!

Naděje pro všechny, kteří chtějí shodit, se jmenuje Excalia a funguje lépe a rychleji než ostatní »zaručené« prostředky na hubnutí. Pilulka dokáže zázračně oklamat lidský metabolismus, který je po ní pořád v aktivním stavu. Díky tomu může člověk zhubnout o 12 procent své tělesné hmotnosti za rok, což je oproti běžným pilulkám více než dvakrát tolik! Její efekt prokázaly testy kalifornské univerzity na dobrovolnících. Za 48 týdnů měla většina z nich o 12 procent nižší hmotnost.

A pilulka pomáhá nejen hubnout! V její moci je také účinně předcházet srdečním onemocněním, cukrovce a rakovině.

A jak vlastně tenhle malý zázrak funguje? Pilulka se skládá ze dvou účinných léků, které se používají proti epilepsii nebo návyku kouření. Působí v části mezimozku zvané hypothalamus, která řídí pocity hladu a žízně.

Zázračný lék proti tloušťce vyrábí kalifornská společnost Orexigen. Na evropské trhy by se měl dostat během čtyř let.


Autor: (šum)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.