Ženu znásilnili a zahrabali do sena! Pod ním se udusila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ženu znásilnili a zahrabali do sena! Pod ním se udusila!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kdo zabil Emílii Š. (†18)? Tuto otázku řešili policisté v září 1965 ve slovenském Martině. Její tělo bylo nalezeno v seně v parku ve Štiavničce. Poloha těla i fakt, že bylo částečně obnažené, napovídaly vraždě se sexuálním motivem.

Kriminalisté se pustili do ohledání místa činu. Mrtvá ležela břichem dolů, s pootočenou hlavou. Z úst jí vytékala bílá tekutina. Spodní část těla měla žena obnaženou, sukni vyhrnutou do pasu a povytažený svetr odhaloval záda a jedno ňadro. Kolem úst měla zaschlou krev. Pod tělem ležely pánské hodinky. „Jedná se o vraždu zadušením,“ konstatoval lékař po ohledání mrtvé na místě. Podle něj žena zemřela před dvěma dny.

Při vyšetřování kriminalisté zjistili, že právě před dvěma dny trávila Emílie večer s kamarádkou a dvěma mladíky. Ti přiznali, že na totálně opilé Emílii několikrát vykonali soulož, pak ji přikryli senem a odešli. Znalci potvrdili, že muži nejsou vrazi. Emílie zemřela na otok plic způsobený těžkou opilostí a chladem. Soud je oba ale přesto poslal do vězení, a to za znásilnění – jednoho na 3,5 a druhého na 4,5 roku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.