Chcete slevu na dárky od španělské značky oblečení Desigual? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chcete slevu na dárky od španělské značky oblečení Desigual?

 (www.DifferentFashion.cz)

Zadejte do 24.12. na www.Different.cz slevový kód “ahaonline” a z objednávky se Vám odečte 10%. Zároveň tak vyřešíte Vánoční dárky, jelikož barevná kabelka od Desigualu potěší srdce každé ženy.

Nová kolekce Desigual Podzim/Zima 2012 nese jméno "RAINBOW". Jejím znakem jsou znovu barvy v jejich neuvěřitelných kombinacích, odstínech a tónech. Heslo této kolekce je "být šťastní a krásní". V největší míře jsou v ní použity barvy : červená, fuchsiová, jablkově zelená, žlutá, tyrkysová a oranžová. Tyto barvy jsou v těchto měsících módní, a tak šaty, trička, kabáty, šátky ani kabelky Desigual z kolekce Rainbow určitě nebudou OUT.

Kolekce bot Desigual nese tentokrát název : "Walking over the rainbow". Je tak jiná, než všechny ostatní boty na světě, že snad jediná možnost, jak si o ní udělat ucelenou představu, je vidět ji.

Co může být lepšího při procházení tím šedým a smutným obdobím podzimu a zimy, než si na sebe hodit zářivé barvy, znovu v sobě objevit tu krásnou pohodu a projít se po opravdové duze... buďte DIFFERENT.

Nádherné kousky z nové kolekce španělské značky Desigual jsou ideálním dárkem. Nejsou obyčejné, nejsou nudné, jsou kvalitní, známé a miluje je každá žena.

Oblíbený módní e-shop Different.cz je už 5 let oficiálním českým e-shopem značky Desigual. Different.cz je tu pro všechny, kteří se chtějí odlišit a vybočit ze stereotypu nudných značek oblečení. Zamilujete si tu i brazilské plastové voňavé boty Melissa, pravé australské válenky Emu a další zajímavé světové značky oblečení a bot. Different.cz pro vás také mají předvánoční akci na poštovné ZDARMA, čili už se nevyplatí obíhat obchoďáky a shánět dárky narychlo a ve stresu.

Buďte DIFFERENT...

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.