Sexy charitativní kalendář: Svlékly se pro koně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy charitativní kalendář: Svlékly se pro koně!

Svlékly se pro koně!
Svlékly se pro koně! (pro Aha! – Zuzana Kazdová, Magdalena Prokůpková)

Koňačky jsou sexy! Milovnice koní z Kochánova u Havlíčkova Brodu odhodily stud a nechaly se vyfotit téměř v rouše Evině. A to všechno pro svou organizaci Koňská záchytka, v níž pomáhají zachraňovat koníky v nouzi, kteří by jinak putovali rovnou do salámu…

Partu dobrovolnic napadlo vydělat na provoz neziskové organizace tím, že vytvoří kalendář plný originálních aktů. „Rozhodly jsme se do toho jít, abychom pomohly zvířatům. Samy před sebou jsme se nestyděly, ve stájích vznikly decentní akty,“ usmívá se fotografka Zuzana Kazdová.

Ferdu už krásky zachránily

Ryzáček s bílou lysinou Ferda (6) byl využíván k těžbě dřeva v lese. Po skončení sezony měl jít na jatka. Majitelé si řekli, že se jim přece nevyplatí živit ho přes zimu… „Tito lidé praktikují ještě horší věci. Zpřeráží koním nohy a nechají je v lese umřít,“ popsala děsivé počínání majitelů Kateřina Nyklová ze sdružení. Koňská záchytka ale zanedbaného Ferdu před smrtí vykoupila a vyléčila mu zničená kopyta. Teď je z něj krásný valach v plné síle! A na fotkách je to znát.

Velký kalendář si můžete za 550 korun objednat na www.konskazachytka.wbs.cz.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.