Možná "první dáma" Dana Fischerová (64): Zhubla jsem i bez diet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Možná "první dáma" Dana Fischerová (64): Zhubla jsem i bez diet!

Dana Fischerová opravdu viditelně zhubla!
Dana Fischerová opravdu viditelně zhubla! (Koláž Ahaonline.cz)

Manželka bývalého premiéra Jana Fischera (61), Dana (64) se podle průzkumů veřejného mínění bude i s chotěm už v lednu stěhovat na Pražský hrad coby nová první dáma. Danu, která se dříve schovávala pod staromódními beztvarými saky, však Aha! na nedávné akci málem nepoznalo! Štíhlejší, modernější a vzhledem mladší… Že by se už i co do vzhledu připravovala na novou funkci?

Z fotek to vypadá, že jste od dob premiérování pana Fischera podstatně zhubla.

„Ano, zhubla jsem zhruba sedm kilogramů. Ale fakt, že vypadám štíhleji, lze přičíst také módním návrhářkám, se kterými spolupracuji. Oblékají mě velmi šikovně.“


Jak jste změnila životosprávu?

„To vás zklamu. Přátele ani životosprávu jsem velmi dlouho neměnila. Kila šla dolů tak nějak sama.“


Je možné, že budete první dámou. Jak se hodláte oblékat a reprezentovat republiku?

„Šatník jsem musela obměnit už v době, kdy se můj muž stal premiérem. Ráda spolupracuji s návrhářkou Alex Paleček a v poslední době je mi oporou i paní Liběna Rochová, jejíž návrhy si vybírám na společenské akce. Jsem s oběma natolik spokojená, že s nimi zůstanu, ať už se stanu první dámou, nebo ne!“



Přečtěte si
jity
6. 10. 2012 • 09:49

Ona asi byla ráda, že ji rakovina dala pokoj. To lékaři zrovna moc nedoporučují rychle hubnout, protože potom se to rádo vrací. Pokud zhubla díky pohybu, tak jedině dobře. Mne spíše než to, že zhubla, neni jasné, když nemá dokončené žádné vzdělání, jak se dostala na Statistický úřad, dělat sekretářku. Co jenom slyším jak instituce vždycky trvaly na vzdělání a ještě zaměstnance honily si vzdělání doplňovat a rozšiřovat.

defakto
5. 10. 2012 • 19:24

Asi konečně zvedla zadek z křesla kde stále vykuřuje zobák a začala se hejbat ! No at si dělá co chce, Fischera za prezidenta nechceme !

dandova
5. 10. 2012 • 13:32

anezat
5. 10. 2012 • 12:57

Prosím Vás, dejte už s ní pokoj, jinak lidé neuvěří, že přímá volba prezidenta není zmanipulována. Mohli byste něco též napsat o manželech ženských kandidátek na prezidenta, ty nikdo skoro nezná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.