Manžel ženy, kterou zranil Janoušek: Poprvé promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manžel ženy, kterou zranil Janoušek: Poprvé promluvil!

Manžel ženy, kterou zranil Janoušek
Manžel ženy, kterou zranil Janoušek (Reprofoto TV Prima)

Obavy a strach přemohly rodinu ženy, kterou minulý pátek sejmul opilý (2,2 promile) lobbista Roman Janoušek (43). Jindy družný manžel, který v Praze provozuje bistro, se stáhl do sebe. A není divu!

Deníku Aha! se podařilo vypátrat rodinu sražené ženy. S ohledem na její žádost a obavy jsme se ale zavázali zatím ji nezveřejnit. „Děkujeme za váš zájem. Vše teď mají v rukou právníci. Takže je především na nich, aby se oni dohodli,“ řekl včera Aha! pan Dinh, manžel sražené ženy. Jeho rodinu zastupuje známý pražský advokát Josef Lžičař.

Restaurace, kterou v hlavním městě rodina dlouhá léta provozuje, se těší značné oblibě. „Jsou mimořádně slušní a spořádaní. Tu paní znám, byla vždy velmi hovorná a družná. Je tak trochu od rány a dovedu si docela dobře představit, jak po Janouškovi vystartovala, když ji naboural,“ řekl Aha! jeden ze stálých hostů restaurace.

Stav zraněné ženy je podle posledních informací nezměněný, lékaři stále uvažují o operaciporaněného kotníku.



Přečtěte si
bernadette
17. 4. 2012 • 02:14

Rodina má strach, chce zůstat mimo, ale Plesk je vypátrá a slavnostně zveřejní jméno i foto bistra, to je teda hnus, velebnosti!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.