Záhada ve Zlíně: Dostali ho z hořícího domu! Zemřel na očním oddělení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhada ve Zlíně: Dostali ho z hořícího domu! Zemřel na očním oddělení!

Z plamenů hořícího stavení v Lopeníku se muž ještě dostal...
Z plamenů hořícího stavení v Lopeníku se muž ještě dostal... (pro Aha! – Michal Vlček)

KOPRNÍK – Záhada! Už se zdálo, že muž (69) z Lopeníku na Uherskohradišťsku smrti unikl. Soused ho totiž vytáhl z hořícího domu a sanitka odvezla do nemocnice s popálenými víčky. Jenže na očním oddělení muž překvapivě zemřel!

Důchodce bydlel na odlehlé samotě moravskoslovenského pomezí. Tam mu zřejmě vinou neopatrného jednání při zatápění či kouření začal hořet dům. Na pomoc mu přispěchal mladík ze sousedství a vyrval ho ze spárů plamenů. Totálnímu vyhoření staršího stavení už však nemohli zabránit ani přivolaní hasiči.

Muž se vydal sanitkou do zlínské nemocnice. Měl popálená víčka. Podle všeho se ale také pořádně nadýchal kouře. Byl normálně přijat na oční oddělení, v noci ale ke zděšení zdravotníků zemřel.

Na očním oddělení zlínské Krajské nemocnice Tomáše Bati, které je známé odstraňováním očních vad laserem, se běžně neumírá. „Pacient zůstal na oddělení přes noc především proto, že neměl kam jít. Dům mu úplně vyhořel. Měl jen drobná zranění. Příčinu smrti opravdu určí až pitva, mohlo jít například o infarkt,“ řekl Aha! primář očního oddělení Pavel Stodůlka, který je v současné době na cestě do USA, kde bude přednášet.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.