Vietnamci si vyřizovali účty! Trhovce rozsekali mačetou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vietnamci si vyřizovali účty! Trhovce rozsekali mačetou!

PRAHA – V pražské tržnici v Libušské ulici se včera odpoledne odehrálo drama. Jednoho z trhovců (25) napadl neznámý útočník mačetou a snažil se jej zabít. Zda šlo o vyřizování účtů, nebo chtěl někdo muže jen okrást, policie zatím netuší. Záchranáři napadeného na místě ošetřili a s těžkými zraněními jej odvezli do nemocnice.

Přesně v 16.07 volala na dispečink záchranky rozrušená plačící žena z tržnice v Libušké ulici, že na zemi leží muž, kterého před několika okamžiky někdo napadl a posekal mačetou.

„Pětadvacetiletý muž při incidentu utrpěl četné bodnosečné rány a otevřenou frakturu ruky. Byl převezen na chirurgii Fakultní Thomayerovy nemocnice v Krči,“ sdělila mluvčí pražské záchranky Simona Cigánková.

Podle dostupných informací se jedná o prodejce vietnamské národnosti.

„Zraněný muž je nyní v nemocnici, mohu potvrdit, že byl zraněn velmi ostrým nástrojem. Policisté na případu stále pracují,“ komentovala případ včera večer tisková mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

8.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.