Sestra mrtvého piráta z R10 Spatara: Sascha byl nemocný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sestra mrtvého piráta z R10 Spatara: Sascha byl nemocný!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodina piráta z R10 Švýcara Saschi Spatara (†34), který o víkendu spáchal poblíž švýcarského Luzernu sebevraždu skokem z okna, truchlí. Spatarova sestra Carmen deníku Aha! řekla, že její rodina za záchranu bratra bojovala všemi možnými prostředky, ale marně.

Spataro byl za loňskou šílenou jízdu pod vlivem drog v protisměru po rychlostní silnici R10 Praha – Liberec, při níž naboural 10 aut, odsouzen v odvolacím řízení na tři roky do vězení. Mezi tím však byl z vazby propuštěn a odjel do Švýcarska. Trest měl nastoupit už tento měsíc.

Spatarova sestra Carmen celou dobu tvrdila, že bratr je vážně psychicky nemocný a vězení nepřežije. A její slova se vyplnila do puntíku. Spataro podle ní totiž spáchal sebevraždu právě ze strachu z nástupu do vězení. Carmen včera deníku Aha! potvrdila, že veškeré snahy rodiny zvrátit rozhodnutí soudu byly marné.

„Zkusili jsme, co se dalo, ale nikdo nám nevěřil, že je nemocný. Teď je na všechno pozdě,“ dodala zoufalá sestra.

Přečtěte si
marmat
3. 2. 2012 • 19:17

si k nám přijel na silnici HRÁT RUSKOU RULETU !!! Mohl zabít sebe a plno lidí, takže si to mohl nechat celý NA DOMA

topyr
2. 2. 2012 • 12:10

Denně na celém světě nedobrovolně umírá hromada hodnotných lidí, kteří mají rodiče, sourozence, mannželky, manžely, partnery, děti, vnuky a odcházejí od rozdělané práce. Sebevražda, toť selekce. Feťácký šmejd konečně udělal něco správného.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.