Dagmar Havlová v USA. Podle lékařů hrozí: Amputace nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Havlová v USA. Podle lékařů hrozí: Amputace nohy!

NEW YORK/PRAHA – Dagmar Havlová (53) musela na své návštěvě USA okamžitě do nemocnice! A tam se zděšením málem zhroutila. Když jí totiž lékaři v New Yorku sundali sádru z levé nohy, našli pod ní zhnisané živé maso, modřiny a zlomeniny!


Okamžitý převoz do nemocnice!

● Pod sádrou bylo živé maso
● A několik zlomenin!
● Strašné bolesti a pláč

Lékaři v Praze totiž po jejím škobrtnutí na jevišti Divadla na Vinohradech zřejmě podcenili situaci, nevěnovali zlomené noze patřičnou pozornost a jen ji zasádrovali. „Při návštěvě Spojených států, kde je její manžel Václav hostem Columbijské univerzity, ji noha na vozíku začala nesnesitelně bolet. V nemocnici jí tedy lékaři sádru sundali, a strnuli hrůzou. Pod sádrou byla noha v hrozném stavu,“ telefonuje z Ameriky zdroj deníku Aha!.

Podle něj nyní lékaři bojují o to, aby nemusela být noha amputována. „Kost v noze byla totiž rozdrcená, a teď probíhá těžký boj o její záchranu. Je totiž možné, že nezbude nic jiného než nohu paní Havlové amputovat,“ dodává zdroj s tím, že v současné době není manželka bývalého prezidenta České republiky Václava Havla schopná převozu a léčení se bude muset podrobit ve Spojených státech. Dagmar Havlová přitom trpí hroznými bolestmi a i když je prý velmi statečná, často pláče.


Autor: (rep)
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.