Darovat svetr? To je in! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Darovat svetr? To je in!

Modrý svetr CK je opravdu šik
Modrý svetr CK je opravdu šik (italiedoskrine.cz)

Přestože je často pověstný svetr s jelenem symbolem nechtěného vánočního dárku, letos se karta obrací. Především pánské svetry jsou opravdu in. Abyste ale udělali své polovičce, kamarádovi nebo tatínkovi radost, je potřeba vybírat mezi kvalitními značkami. Že jsou drahé? Ale kdepak! Máme pro vás tip, jak je získat za bezkonkurenční ceny…

Čím obdarovat pod stromeček muže, který už má všechno? Kvalitním svetrem nikdy nic nezkazíte. Zvlášť, když je z dílny slavného návrhářského domu Calvin Klein. Za svetr takovéto značky obvykle zaplatíte několik tisíc korun. Když ale zajdete na nákupy do e-shopu Itálie do skříně, vyjde vás nákup na mnohem menší částku. Například CK černý nebo šedý svetr ke krku se zipem vás bude stát jen 1 090  korun.

 

Pokud ale dáváte přednost svetru bez roláku, který se hodí například na pánské košile nebo pod sako, pak můžete mít luxusní tenký, ale velmi kvalitní tmavomodrý svetr s monogramem CK z kvalitního materiálu. Díky skvělému střihu padne na tělo jedna radost. Může být váš za stejnou cenu, jako model předchozí, tedy 1 090 korun.

Pokud hledáte další tipy na dárky, mrkněte na www.italiedoskrine.cz nebo www.hobbyman.cz



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.