Pohřeb Bořivoje Navrátila (†78): Plakala Balzerová i Hrušínský | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Bořivoje Navrátila (†78): Plakala Balzerová i Hrušínský

Poslední rozloučení s Bořivojem Navrátilem ve strašnickém krematoriu
Poslední rozloučení s Bořivojem Navrátilem ve strašnickém krematoriu (Kundrát Hykl Machan)

Se zesnulým hercem Bořivojem Navrátilem (†78) se do strašnického krematoria přišlo rozloučit na 300 smutečních hostů. Mezi nimi i herečtí kolegové Eliška Balzerová, Rudolf Hrušínský nebo Josef Somr.

Hrušínský se s Navrátilem sblížil během natáčení seriálu Ulice, v němž si zesnulý herec zahrál Vojtěcha Bařinku. Ze seriálových kolegů dorazila i Pavla Tomicová. Ale Navrátilova blízká přítelkyně Hana Maciuchová na poslední rozloučení bohužel nepřišla, protože má pracovní povinnosti.

O velké oblíbenosti Navrátila mezi kolegy svědčí také přítomnost Mileny Steinmaslové, Lukáše Vaculíka, Davida Matáska či Jana Potměšila na jeho pohřbu.

Herce, který 1 .listopadu podlehl rakovině tlustého střeva, na onen svět doprovodila skladba Až se můj čas ponachýlí z repertoáru Waldemara Matušky.

Vedle Ulice se Navrátil objevil také v seriálech Letiště, Horákovi či Četnické humoresky. Naposledy si zahrál ve filmech Školní výlet a Poslední z Aporveru, které ještě čekají na dokončení. Jeho tvář je také neodmyslitelně spojena se snímky Knoflíkáři a Všichni moji blízcí.



Přečtěte si
ivoadler
7. 11. 2011 • 21:23

jak ta rakovina řádí. No, na něco umřít musíme, ať se nám to líbí nebo ne. Spíš mě zaráží, že když umíral, neměl prý žádné peníze. Umělec, který žil naplno. To je děsně moderní. Až na ty konce.

abstinent
7. 11. 2011 • 17:00

taková kráva pohledat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.