Slováček – Patrasová: ROZVOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slováček – Patrasová: ROZVOD?

Čeho je moc, toho je příliš. Přijde Felix Slováček o svoji krásnou manželku?
Čeho je moc, toho je příliš. Přijde Felix Slováček o svoji krásnou manželku? (: Petr ŠKVRNĚ)

PRAHA – Zdá se, že saxofonista Felix Slováček (63) to má pěkně nahnuté! Jeho »provalená« nevěra pěkně nadzdvihla Dádu Patrasovou (49) ze židle, a ta dokonce vyhledala radu právníka!

Dáda Patrasová už jednás právníkem!

„Paní Patrasovou jsem vezl do advokátní kanceláře v Hálkově ulici,“ prozradil nám taxikář. „A na očích měla tmavé brýle i přesto, že bylo zataženo!“ dodává řidič. Že by se schylovalo k rozvodu?

„Ano, nechalajsem se odvézt k právníkovi,“ přiznala deníku Aha! zaskočená Patrasová, když jsme se jí ptali na důvod. „Byla jsem u doktora Kalenského. Bylo to kvůli ochranné známce na mé jméno,“ tvrdí. Podle informací deníku Aha! se však byla Dáda u právníka zeptat na možnosti rozvodu. Napovídá tomu i to, že její manžel o návštěvě právní kanceláře neměl tušení.

„O tom, že byla Dáda u právníka, nevím,“ byl hodně zaražený Felix Slováček. „Už se to vydejchává a pomalu se to urovnalo,“ říká Felix s tím, že nic dalšího podle něj nehrozí. Slovům odpuštění se však Dáda brání a nevypadá to, že by o nich uvažovala. „O manželově nevěře se nechci bavit.Jediný, kdo tím trpí, jsou naše děti,“ vyhnula se Dáda dalším otázkám a ukončila hovor. Patrasová je za Slováčka vdaná pětadvacet let, Felixova nevěra zkazila ovzduší těsně před oslavou jejich stříbrné svatby, kterou měli slavit minulý týden. Dáda má s Felixem dvě děti, Felixe (24) a Aničku (11), a přestála nejen početné spekulace o manželových dřívějších milenkách, ale i útoky Slováčkovy bývalé manželky Alenky. Přeteče teď kalich její trpělivosti a rozvede se?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.