Okrádali nemocné a důchodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Okrádali nemocné a důchodce!

Prodejci včera v centru Novodvorská Plaza v Praze »uháněli« i staré, špatně pohyblivé lidi.
Prodejci včera v centru Novodvorská Plaza v Praze »uháněli« i staré, špatně pohyblivé lidi. (Aha!: Josef MAŠEK)

PRAHA – Drzost některých kšeftařů nezná mezí. Aby prodali své pochybné zboží, tvrdí, že na ně přispívají zdravotní pojišťovny. Jde ale o lež a sprostý podfuk! Včera díky deníku Aha! spadla klec!

Deník Aha! pomohl dopadnout kšeftaře

Vykutálení obchodníci nabízeli v obchodních centrech elektrické masážní polštáře Maxiwell německé firmy Casada. „Kolik to stojí?“ zajímala se dáma, kterou zářivě se usmívající mladík bezmála chytil za rukáv a usadil do předváděcího křesla. „Záleží na tom, jakou máte pojišťovnu,“ zní odpověď. „Ony na to přispívají?“ táže se překvapeně dáma. „Záleží na tom, jakou máte, každá má s námi jinou smlouvu,“ zní odpověď. „Oborovou zdravotní pojišťovnu? Skvělé! V relaxačních centrech se to prodává za 14 999 korun, u nás to ale dneska máte za polovinu. A když jste navíc pojištěná u OZP, je to pro vás jen za 3990,“ zubí se mladík.

Deníku Aha! se podařilo zjistili, že žádná z pojišťoven, kterými se prodejci ohánějí, s nimi nechce mít nic společného! „Ozývají se nám lidé, kterým se polštář rozbil. Prý když to garantujeme, ať se postaráme o opravu. Už na jaře jsme podali trestní oznámení, ale protože prodejci stále mění místo, policie je dosud nedostihla,“ řekla zástupkyně Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra. Redaktoři Aha! proto coby zájemci o zboží domluvili schůzku, na kterou, rovněž v roli potenciálního kupce, přišli pracovníci pojišťovny a policie. A klec sklapla! Podvodným kšeftíkům odzvonilo

4.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.