Pergnerová v slzách: Přišla jsem o miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pergnerová v slzách: Přišla jsem o miminko!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) včera udělala v Křížovém výslechu Luboše Xavera Veselého na rádiu Frekvence 1 šokující zpověď. Mimo jiné se přiznala, že nedávno byla na potratu!

Exmilenec: Myslím, že lže! Těhotná vůbec nebyla!

Otcem nenarozeného dítěte měl být její bývalý přítel Petr, se kterým se v minulých týdnech rozešla za velmi dramatických okolností. Deník Aha! má ale informace, podle kterých to s údajným potratem Pergnerové vůbec nebylo tak, jak moderátorka včera v Křížovém výslechu tvrdila. „Tereza se mnou těhotná nebyla!“ řekl deníku Aha! sám bývalý milenec Petr.

Těhotenství Pergnerové se týkala hned první otázka, kterou jí Xaver položil. „Nejsem těhotná. Byla jsem, ale už nejsem. Podstoupila jsem umělé přerušení těhotenství. Dvě děti by na mě byly moc,“ odpověděla Pergnerová a jen stěží zadržovala slzy. Otcem nenarozeného dítěte měl být její bývalý přítel Petr.

Jenže – všechno je možná jinak! Podle informací deníku Aha! Pergnerová ve skutečnosti s Petrem vůbec těhotná nebyla! To ostatně tvrdí i sám Petr. „Tereza se mnou těhotná nebyla, i když mi to tvrdila. Myslím, že by to ani nebylo technicky možné,“ tvrdí bez podrobností bývalý milenec moderátorky. Jeho slova potvrzuje i kamarádka Pergnerové. „Tereza si myslela, že těhotenstvím k sobě Petra připoutá. A tak si prostě to, že je v jiném stavu, vymyslela. Pak ale řekla, že je těhotná, i do televize, a už z toho nemohla vycouvat. Proto teď veřejně přiznala, že byla na potratu. Ve skutečnosti ale žádné těhotenství ani potrat nebyly,“ tvrdí kamarádka Pergnerové.

Jak se zdá, tak oblíbená, ale psychicky nevyrovnaná moderátorka svým údajným potratem jen rozehrála další ze svých podivných her.

4.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.