Dara Rolins v nemocnici: Pád z jeviště Otřes mozku, zlomenina.. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins v nemocnici: Pád z jeviště Otřes mozku, zlomenina..

Dara Rolins
Dara Rolins (: ČTK)

KOŠICE – Otřes mozku, naštípnuté zápěstí a ruka v sádře! Tak brutálně skončil páteční koncert populární československé zpěvačky Dary Rolins (33) v Košicích. Za její zranění však nemohli rozvášnění fanoušci, ale nepozorní technici!

● »Anjelik« sletěl z jeviště
● Fanoušci ztichli hrůzou

„Zapomněli k jevištnímu molu nalepit reflexní pásku, já jsem šlápla do tmy a sletěla do třímetrové hloubky,“ popsala nedělnímu Aha! hrůzný zážitek otřesená zpěvačka, která ještě v noci skončila v nemocnici na pohotovosti!

„Regulérně jsem sebou šlehla z jeviště,“ říká Dara. „Prostě taneční krok ze tří metrů, zrovna u písničky »Anjelik môj, kde lietaš«. To zní jako slušná parodie, co? V životě jsem neslyšela dav tří tisíc lidí tak mlčet. Frajersky jsem se zvedla, obešla jeviště, z mrtvých vstala a dozpívala koncert. Hned po vystoupení mě odvezli na pohotovost a na rentgen. Mám lehký otřes mozku, naražená levá žebra a zasádrované naštípnuté zápěstí. Mikrofon jsem ale z ruky nepustila za žádnou cenu!“ dodává Dara, která se už vrátila do Prahy.

Tady ji totiž hned v pondělí 25. září od 18 hodin čeká vystoupení v rámci kampaně Avonu a jeho boje proti rakovině prsu, které se odehraje ve spodní části Václavského náměstí. Bude se ho pochroumaná zpěvačka moci zúčastnit? Nezničitelná »manDarinka« se už nechala slyšet, že ani ruka v sádře ji od chystaných vystoupení neodradí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.