Vondráčková: Soud o 10 milionů - Proplakala celý den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková: Soud o 10 milionů - Proplakala celý den

ŘITKA/SLAPY – Helenu Vondráčkovou (59) jsme zastihli v slzách a s hrdlem staženým tak, že nemohla skoro mluvit. Nebylo to však zoufalstvím, Helena plakala štěstím!


➤ Exekuce na manžela zrušena! Odveta začíná


Nejvyšší soud totiž konečně zrušil mnohamilionovou exekuci, která byla uvalena na jejího manžela Martina Michala (47)! „Vláčeli kvůli tomu mě i mého muže bahnem, a teď konečně vyšla na světlo pravda,“ říká Helena, která Martinovi nikdy nepřestala věřit. A teď, když rozhodnutí soudu vzalo jejich nepřátelům vítr z plachet, začne čoro moro!

„Snažili se mému muži zničit pověst a já jsem šťastná, že tomu konečně soud udělal přítrž. Večer to pořádně oslavíme,“ radovala se Vondráčková, kterou zpráva zastihla na novém hausbótu na Slapech. „Vždyť tahle neoprávněná exekuce se stala základním kamenem všech těch hanopisů, které o mně a Martinovi v uplynulých letech vycházely. Teď, když máme rozhodnutí soudu, to začne lítat,“ slibuje zpěvačka. Živnobanku, která na Martina Michala exekuci uvalila, totiž teď čeká desetimilionová žaloba za poškození dobrého jména.

„Je to konečná,“ potvrdil deníku Aha! Martin Michal, na kterého banka před lety neoprávněně uvalila exekuci na sedm milionů dvě stě tisíc korun kvůli úvěru firmy, kterou Martin spoluvlastnil. Ta se však časem kvůli nákladům ještě vyšplhala. Nejvyšší dovolací soud exekuci a všechna rozhodnutí v té věci zrušil, proti jeho rozhodnutí už není odvolání. „Živnobanka a její generální ředitel Jiří Kunert se chovali nesolidně. Ucítili majetek mé ženy a snažili se k němu dostat. To se jim nepovedlo, dostali se jen k částkám, které jsem já osobně vysoudil v různých sporech. Teď tato neoprávněná obohacení budou muset vydat,“ dodává Michal.


Autor: Petr Macek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.