Podivná»sebevražda« Utopený byl svázaný do kozelce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podivná»sebevražda« Utopený byl svázaný do kozelce!

 (pro Aha!: archiv rodiny)

BRUNTÁL – Z přehrady Slezská Harta u severomoravského Bruntálu vytáhli policisté utopeného muže. Je jím Jaromír Biler (30) z Komárovských Chaloupek. Kriminalisté si myslí, že spáchal sebevraždu. Rodina tomu ale nevěří. Tělo bylo totiž svázané do kozelce!

Jaromír Biler se ztratil před třemi týdny. Z práce odešel na finanční úřad a pak už ho nikdo neviděl. Jeho auto bylo nalezeno v Bruntále, doklady téměř 10 km daleko u přehrady Slezská Harta. Po týdnu zorganizovala manželka pohřešovaného masovou pátrací akci. V sobotu se ale ozval na policii rybář, že v zátoce přehrady Slezská Harta našel tělo. Policisté zjistili, že jde o pohřešované muže. „Soudní lékař nenašel na těle mrtvého žádné známky násilí. Šetření nasvědčuje tomu, že spáchal sebevraždu, motivem jsou osobní problémy,“ řekla Aha! mluvčí policie Dagmar Bednarčíková.

Tomu ale rodina příliš nevěří. „Nenapadá mě žádný důvod, proč by to dělal, byl to pohodový člověk. Nedávno se jeho manželce narodilo dítě, na které se moc těšil,“ řekl Aha! otec mrtvého. Navíc je tu i skutečnost, že ruce i nohy měl zezadu svázané do kozelce.

12.9.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.