Nejsmutnější pejsek světa: Každý se ho bojí pohladit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejsmutnější pejsek světa: Každý se ho bojí pohladit!

Smutné psí oči. Dočká se Princess hodného páníčka?
Smutné psí oči. Dočká se Princess hodného páníčka? (Profimedia.cz)

Zatímco ostatní psíci radostně dovádějí ve sněhu, tohle štěně se na ně může nanejvýš smutně dívat z okna. Příčinou psího neštěstí je vážná kožní choroba.

Šestiměsíční fenku z útulku v britském Edenfieldu vyhodil její páníček na ulici. Pes trpí demodikózou v pokročilém stadiu – kožním onemocněním, které jej připravilo o všechny chlupy. Zvíře má velmi citlivou kůži, proto nemůže vůbec vycházet ven!

Na psíka se dokonce až donedávna nikdo neodvažoval ani sáhnout. Prvního objetí v životě se Princess dočkala až těsně před Vánocemi od ošetřovatelky Sallie. Užívat si láskyplnou náruč se ale bude muset teprve naučit. Lásku v životě nepoznala, a tak se lidí zatím bojí.

„V životě jsem neviděla tak smutné psí oči. Ještě potrvá, než začne radostně vrtět ocáskem,“ říká Sallie.

Prosím, pomozte mi...

Kožní choroba psíka by se dala vyléčit speciálními pilulkami. Ty jsou ale příliš drahé, kúra vyjde na cca 300 tisíc korun. Personál útulku proto pejska nafotil s cedulkou vzývající případné mecenáše: Prosím, pomozte mi...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.