Velký průzkum o tom, po čem Češi touží - Chceme klid, pivo a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velký průzkum o tom, po čem Češi touží - Chceme klid, pivo a sex!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kdo by nechtěl vědět, po čem ženy a muži nejvíc touží? Je to láska, sex, nebo pivo? A s kým bychom byli nejraději v posteli nebo si zahráli v romantickém fi lmu? Na tyto otázky se rozhodl odpovědět nejnovější průzkum agentury Confess Research.

S kým do postele a filmu?

Čeští muži mají jasno. Romantický film i postel by nejraději sdíleli s manželkou Michaela Douglase Catherine ZetaJones. Z českých hereček se do 1. pětky probojovala jen Aňa Geislerová. A který muž je podle ostatních mužů největší chlapák? Jednoznačně George Clooney! Toho si za svého top favorita vybraly i ženy. Pokud by měly volit nejsmyslnější ženu, hlasovaly by pro Angelinu Jolie. Ze slavných českých hereček je nezaujala žádná.

Kliknutím zvětšete

Zamilovat se v práci?

Proč ne?Dvě třetiny mužů se někdy dostaly v práci do situace, že zatoužily po své kolegyni. Vztahu na pracovišti fandí hlavně svobodní a bezdětní muži. Ženy se spíše drží stranou, 60 procent milostné vztahy odmítá. Nejvíce tolerantní k touze po kolegovi jsou podle průzkumu překvapivě vdané ženy s dětmi.

Po čem toužíme během dne? Po klidu!

Jestli si během dne něčeho nejvíc ceníme, pak je to podle průzkumu klid! Ten chce 81 % žen a 70 % mužů. A důležité je pro nás i pořádně se vyspat. Když už máme volno, užíváme si ho rozdílně. Muži by rádi sportovali, milovali se a cestovali. Ženy dávají přednost péči o sebe, masážím a čtení.

Nejlepší spodní prádlo?

Černá krajková tanga!Pánové to vědí jistě. V posteli sice nejvíce ocení nahé ženské tělo a hezký úsměv, pokud ale jde o spodní prádlo, připadají jim nejvíc sexy černá krajková tanga. Na druhém místě skončila bílá a na třetím červená barva. Bílou barvu muži vidí na ženě rádi, protože si ji spojují s nevinností a jemností. A nejlákavější je s opálenou pletí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.