VIDEO To musíte vidět! Zlata, nejohebnější žena světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO To musíte vidět! Zlata, nejohebnější žena světa

Fotografie
Fotografie (internal)

Ta holka prostě nemůže mít klouby! Krásná blondýnka a bývalá ruská gymnastka Zlata (24) předvádí ty nejkrkolomnější pozice, nad nimiž se tají dech i pravidelnému návštěvníkovi cirkusu. Se 174 centimetry a 54 kily se dovede nacpat třeba do lednice, vejde se ale i do malé krabice.

Možná si říkáte, že to musí hrozně bolet, Zlata je ale na podobné pózy tak zvyklá, že jsou pro ni naprosto přirozené. Však také svou pružnost trénuje každý den už deset let. „Nepohodlné je to, jen když musím dlouho pózovat fotografovi,“ říká ruská hadí žena, která v současnosti žije v Německu.

Ohebnost v sobě objevila ve čtyřech letech, když ji učitelka v mateřské školce vyzvala, aby udělala most. V rodné zemi se brzy stala terčem závisti. Zlata nakonec dala před gymnastikou přednost cirkusu. „Stala jsem se na cvičení závislou. Je to něco, co chci dělat až do konce svého života.“

I tohle Zlata dokáže

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.