Smrtelná nehoda - Tahle žena zachránila sraženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrtelná nehoda - Tahle žena zachránila sraženou!

Zraněnou cyklistku zachránila lékařka Hana Boháčková.
Zraněnou cyklistku zachránila lékařka Hana Boháčková. (pro Aha! – MIŽU)

Tragická dopravní nehoda včera ráno otřásla obcí Luštěnice na Mladoboleslavsku. Řidič nákladního vozu tam vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a čelně se střetl s osobním vozem audi. To pak srazilo cyklistku. Nebýt okamžité pomoci lékařky Hany Boháčkové, nehoda by možná měla mnohem víc obětí než jednu.

..

Dívka (18) na kole měla štěstí. Jen pár metrů od tragédie má ordinaci lékařka Hana Boháčková, která okamžitě spěchala na místo poskytnout pomoc. „Byla tam cyklistka s kolem pod autem a pán v hlubokém bezvědomí v autě. Slečnu jsme ošetřili, tu odvezla sanitka. S pánem pak pracovali hasiči. Asi bylo velký štěstí, že jsme byli po ruce, a slečna snad bude v pořádku,“ řekla Aha! Boháčková. Řidiči (†58) audi už ale pomoci nebylo. Na následky zranění na místě zemřel. Obyvatelé obce jsou šokováni. „Slyšeli jsme strašnou ránu, tak jsem vyběhla z obýváku a na silnici bylo nabourané auto a sražená holka na kole, je to strašný takhle po ránu,“ vzpomínala svědkyně tragédie. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.