Jiří Krampol po operaci! Kruté bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Krampol po operaci! Kruté bolesti!

Jiří Krampol
Jiří Krampol

PRAHA – Kruté bolesti a čtyřicetistupňové horečky! Tak vypadá v posledních dnech život Jiřího Krampola (69)! Populární herec a komik totiž dostal ze zubů nebezpečný zánět okostice, a musel v narkóze podstoupit náročnou operaci.

Krampol se teď s předepsanými antibiotiky a léky na bolest léčí doma, vyhráno však ještě zdaleka nemá. „Bolesti se můžou projevit i po úplném vyléčení,“ varuje zubní lékařka Jana Nováková.

„Ano, je to pravda, manžel podstoupil náročnou operaci,“ potvrdila informace o hercově hospitalizaci deníku Aha! Hanka Krampolová (45). „Musela jsem ho hlídat a stále být na pozoru. Když jsem věděla, že je zle, tak jsme zkontaktovali našeho známého zubního lékaře, a ten Jirku poslal ihned na operaci,“ popsala poslední dny před zákrokem Krampolová, která o svém manželovi tvrdí, že byl velmi statečný a čtyřhodinové operace v celkové narkóze se nebál.

„Zánět okostice je laicky řečeno zánět kostěného zubního lůžka, ve kterém je zoubek uchycen,“ vysvětluje dentistka Jana Nováková s tím, že nejčastěji vzniká jako komplikace neléčeného zubního kazu. „Po zákroku je dobré, aby byl pacient v klidu a nepodstupoval žádné fyzicky a psychicky náročné činnosti. Bolesti se mohou projevit i po úplném vyléčení,“ dodává Nováková. Proto by se měl vitální herec těmto situacím vyhnout, jinak by mohl opět skončit na lůžku a zapíjet prášky proti bolesti.

„Protože se Jirkovi rány hojí rychle, tak nenastaly naštěstí žádné komplikace, “ říká Hanka Krampolová. Podle ní Jiří Krampol moderování soutěže Miss XXL, která je už 7. září, zvládne.

30.8.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.