Pejskové ze Štarnova: Vyhazují je na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pejskové ze Štarnova: Vyhazují je na ulici!

Fotografie
Fotografie (internal)

Týraní a staří psi z moravského Štarnova si prožili skutečné peklo. Někteří měli skončit na pekáči, jiným hrozila smrtící injekce či je někdo vyhodil z jedoucího auta. Pejskům sice svitla naděje, že o ně bude dobře postaráno. Jenže teď opět hrozí, že skončí na ulici.

Vlaďka Koudelová vedla donedávna útulek pro staré či týrané psy. Ačkoliv je sama zaměstnána jako úřednice, ve svém volném čase se chodila starat o chlupáče. „Snila jsem o tom, že vytvořím takový psí ráj, kde i staří pejsci v klidu dožijí. Táhli jsme to do posledního momentu. Teď jsme ale dostali výpověď z nájmu,“ říká Vlaďka Koudelová smutně.

Sama si vzala domů sedm pejsků, víc jednoduše nemůže. „Doufám, že se najdou lidé, kterým chybí psí společnost, a naši pejsci získají nový domov. Od lidí zažili zatím spíš to zlé,“ přeje si Koudelová. Pokud chcete nějakému pejskovi poskytnout domov, ozvěte se na telefon 604 551 696.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.