Zešíleli snad?! Koberec za 793 tisíc! A to už ho zlevnili o 44 %! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zešíleli snad?! Koberec za 793 tisíc! A to už ho zlevnili o 44 %!

Ředitel prodejny Reiko Trojer tvrdí, že teď je koberec doslova za hubičku.
Ředitel prodejny Reiko Trojer tvrdí, že teď je koberec doslova za hubičku. (Aha! – Martin Přibyl)

Zbláznili se... tatatata? Ceny nízké... tatatata? V pražském obchodě s nábytkem, který se rozhodl prorazit vtíravou reklamou na lidové ceny, teď prodávají opravdovou lahůdku. Jde o koberec, který tady ve výprodeji nabízejí za 793 tisíc korun!

Po tomto »tépichu« se asi jen tak procházet nebudete, jeho normální cena totiž činí závratných 1,4 milionu korun! Ale nemusíte věšet hlavu, dobrou zprávou totiž je, že koberec se momentálně nachází ve slevě, a to skoro o polovinu. Můžete ho tedy mít doslova za »hubičku«, 793 tisíc korun! „Zájem o něj projevilo už několik kupců, ale prozatím ho nikdo neobjednal,“ řekl Aha! Reiko Trojer z prodejny XXXLutz, která koberec nabízí.

„Je to sběratelský kousek, raritní záležitost. Je ručně vázaný z bavlny, vlny a hedvábí, jeho cena je odvozena nejen od příběhu, který vypráví, ale i od hustoty a velikosti tkaných vláken,“ popsal Trojer koberec o rozměrech 2·x 3 metry. Podle něj lze předpokládat, že hodnota koberce časem poroste a je proto ideální investicí. Lidé v prodejně však na cenu jen nevěřícně koukají a tvrdí, že koberec snad musí létat. „Osobně ho přivezu tomu, kdo si jej koupí,“ říká Trojer. Nezbývá než dodat, že cena koberce je platná jen do konce letošního roku a měli byste si tedy pospíšit!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.