Nový model Škody, který nahradí končící Octavii Tour: Takhle bude vypadat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nový model Škody, který nahradí končící Octavii Tour: Takhle bude vypadat?!

Spekulace o blížícím se nástupci stařičké Škody Octavie první generace, která se v současnosti dovyrábí pod označením Škoda Octavia Tour, nabírají na obrátkách. Stále častěji na veřejnost prosakují vizualizace toho, jak by mohla nová lidová škodovka vypadat. Jedním takovým je návrh designéra Pavla Hrubého, který vypracoval pro aktuální vydání magazínu o automobilovém designu AutoDesign&Styling. A název nového levného modelu? Ten pracovní činí Škoda A-entry.

Spekulace o blížícím se nástupci stařičké Škody Octavie první generace, která se v současnosti dovyrábí pod označením Škoda Octavia Tour, nabírají na obrátkách. Stále častěji na veřejnost prosakují vizualizace toho, jak by mohla nová lidová škodovka vypadat.

Jedním takovým je návrh designéra Pavla Hrubého, který vypracoval pro aktuální vydání magazínu o automobilovém designu AutoDesign&Styling. A název nového levného modelu? Ten pracovní činí Škoda A-entry.

Kliknutím zvětšete

Octavia Tour

Grafika Pavel Hrubý pro AutoDesign&Stylin

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.