Království na indických kolejích – tak tomuhle se říká komfortní cestování! Noc ve vlaku za 23 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Království na indických kolejích – tak tomuhle se říká komfortní cestování! Noc ve vlaku za 23 tisíc!

Vstupte a přikazujte. Při vstupu do vlaku vás přivítá první úslužný sluha. Během cesty se jich kolem cestujících motá několik desítek.
Vstupte a přikazujte. Při vstupu do vlaku vás přivítá první úslužný sluha. Během cesty se jich kolem cestujících motá několik desítek. (– royalrajasthanonwheels.com, ara)

Když se řekne indický vlak, většina z nás si jistě představí sto let starou vlakovou soupravu obsypanou stovkami lidí. Nebožáci se drží jednou rukou za jakýkoliv výčnělek, stojí si vzájemně na nohou (někdy doslova na hlavách), prostě hrůza. Jenže tak to není vždycky. Právě v Indii totiž jezdí v současné době zřejmě nejluxusnější vlaková souprava světa! Zlaté kliky, postele s nebesy a služebnictvo, které se klaní tak hluboko, že se snad co chvilku praští hlavou o podlahu. Pojďte nakouknout do vlaku, kterému se říká Království na kolejích.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.